Sopa de acelgas con trocitos de verduras

Sopa de acelgas con trocitos de verduras

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a distinctive dish, Sopa de acelgas con trocitos de verduras. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Sopa de acelgas con trocitos de verduras is one of the most favored of current trending foods on earth. It's simple, it is quick, it tastes yummy. It is appreciated by millions every day. Sopa de acelgas con trocitos de verduras is something that I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Sopa de acelgas con trocitos de verduras, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de acelgas con trocitos de verduras delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sopa de acelgas con trocitos de verduras is 3-4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Sopa de acelgas con trocitos de verduras using 10 ingredients and 12 steps. Here is how you can achieve it.

Vídeo de esta receta en: https://youtu.be/cyzX3k1yHYY
La sopa de acelgas es una buena forma de aprovechar todos los beneficios en cuanto a vitaminas y minerales que nos aportan las acelgas. No te la pierdas!!!

Ingredients and spices that need to be Get to make Sopa de acelgas con trocitos de verduras:

  1. 250 g acelgas
  2. 2 banquetas grandes de pollo, o pollo con hueso
  3. 1/2 cebolla mediana
  4. 1 trozo pimiento verde (o cualquier tipo)
  5. 3 dientes ajo
  6. 1 (45 g) zanahoria mediana
  7. 1 trozo (65 g) calabaza, o ahuyama
  8. 1 (125 g) patata mediana
  9. aceite
  10. sal

Steps to make to make Sopa de acelgas con trocitos de verduras

  1. Para empezar vamos a lavar y separar los tallos de las hojas de las acelgas.
  2. Retiramos las hebras de los tallos y a continuación los cortamos en trozos, yo los prefiero más o menos pequeños.
  3. Ponemos una olla con aceite y dos dientes de ajo partidos por la mitad, los doramos.
  4. Cortamos la cebolla y el pimiento en cuadros no muy pequeños, ya que más adelante los trituraremos. Dejamos rehogar.
  5. Cuando la cebolla esté cristalina vamos añadiendo poco a poco las hojas de acelga, removiendo cada vez para que se reduzca el volumen. La cantidad de hojas puede variar según el gusto, teniendo en cuenta que cuantas más hojas le pongamos más verde quedará nuestra sopa. Si deseas encontrar hojas en la sopa puedes trocear unas cuantas y reservarlas.
  6. Agregamos sal al gusto y agua hasta cubrir bien las acelgas, si no quieres la sopa muy verde puedes agregar más agua, pero sin abusar para que no quede muy claro el caldo.
  7. Por otra parte ponemos otra olla con aceite y doramos un ajo, añadimos el pollo al cual le hemos puesto sal y si lo deseas algo de pimienta, dejamos a fuego medio - bajo para que el pollo no se dore, damos la vuelta y añadimos la calabaza, la zanahoria y la patata todo cortado en cuadros no muy grandes, aunque el tamaño depende de lo grandes que quieras encontrar los trozos de verdura en tu sopa. Rehogamos unos minutos.
  8. Entre tanto pasamos nuestra hojas de acelga por una licuadora de vaso o manual y después por un colador para que nos quede un caldo muy fino, sin fibras.
  9. Añadimos el caldo a la olla de las verduras y si hace falta algo más de agua. Dejamos cocer hasta que las verduras estén blandas.
  10. Así terminamos esta fácil y rica sopa de acelgas ideal para los que están haciendo régimen de adelgazamiento.
  11. Seguramente también te pueda gustar nuestra deliciosa sopa de calabaza y pollo. http://fyrampisrecetas.blogspot.com.es/2016/09/sopa-de-calabaza-y-pollo.html
  12. Ya solo queda sentarse a disfrutar de una rica sopa bien calentita, que con el frío que hace sienta de maravilla!!!

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a little more or less spicy, you can make simple changes to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on schedule. As for standard cooking skills for newbies you don't need to discover them however just if you master some basic cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast and easy lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Super Quick Homemade Sopa de acelgas con trocitos de verduras. Thanks so much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pollo asado con verduras BLW

Bomba de calabaza con avena..

Sopa de calabaza!